Paris Orașul luminilor

❤️ Ai o prietenă, iubită, soție, fiică, mamă sau …soacră și nu mai sții cum să o împaci de 8 martie?
Du-o la Paris anul acesta 😎
#Paris Orașul luminilor este cu siguranță una dintre destinațiile pe care trebuie să le vizitezi macar o dată în viață. ❤️ Tu ai fost aici ?! Atunci Hai intr-un city break să explorezi minunatul oraș!
Perioada 30 martie – 3 aprilie, 4 nopti/5 zile, plecare din Iasi 🛩Tarif 399 euro/ pers
Servicii incluse:
 4 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3*
 Bilet de avion Iasi – Paris – Iasi
 Taxele de aeroport
 Bagaj de mână 55x40x20 cm, maxim 10 kg
 Transfer privat aeroportul Beauvais – hotel şi retur
 Ghid local vorbitor de Lb. Romana
 Tur de oras
 Însoțitor de grup

Ziua 1 – Sâmbătă, 30 martie | Iași – Paris

Ora 18:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Paris Beauvais. Decolare la ora 19:45, sosire la Beauvais la ora 21:55. Transfer de la aeroportul Beauvais către hotel. Cazare la hotel Ibis Porte de Clichy Centre 3* sau similar.

Ziua 2 – Duminică, 31 martie | Paris

Mic dejun. Începem ziua cu un tur de oraş, cu autocarul, unde vom putea admira cele mai importante obiective turistice din Paris. Vizita noastră începe din Place du Trocadero, vestita piaţă de unde vom admira Turnul Eiffel şi Şcoala Militară. Plecăm către Arcul de Triumf, coborâm pe faimosul bulevard Champs-Elysee, pe lângă vestitele magazine şi case de modă, până la Place de la Concorde unde vom admira Obeliscul Luxor din centrul pieţei, vechi de 3000 de ani. Continuăm către Biserica Catolică Sf. Magdalena şi ajungem la Palais Garnier, un reper al intrării nordice a Bulevardului Operei. Aici vom observa măreaţa construcţie şi anume. Opera din Paris, şi este privită ca una din piesele de valoare arhitecturală deosebită ale vremii sale. Coborâm pe Buldevardului Operei până la Place du Carrousel un vom admira unul dintre cele mai mari muzee din lume, Muzeul Luvru. De aici ne îndreptăm către Catedrala Notre-Dame, Universitatea Sorbona şi Pantheonul. Cazare la hotel Ibis Porte de Clichy Centre 3* sau similar.

Ziua 3 – Luni, 01 aprilie | Paris  

După micul dejun ne îndreptăm către centrul Parisului unde vom vizita unul din cele mai importante muzee din lume, muzeul Luvru. Se vizitează: apartamentele lui Napoleon, istoria Egiptului și Mesopotamiei, pictura italiană și sculptura Greco – Romană, istoria Franței în castelul medieval Luvru, bijuteriile coroanei Franței. Timp liber pe Champs-Elysee, după care continuăm descoperirea Parisului. Vizităm Catedrala Notre-Dame, Turnul Montparnasse, construit in anul 1973 ce a fost unul dintre primii zgârie nori din Paris şi Domul Invalizilor, locul unde se găsesește mormântul lui Napoleon, realizat din porfir finlandez roșu avand o bază din granit verde. Cazare la hotel Ibis Porte de Clichy Centre 3* sau similar.

Ziua 4 –Marţi, 02 aprilie | Paris

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris sau excursie opţională la Versailles. Impresionantul castel al lui Ludovic al XIV-lea este situate la 17 km de Paris. Vom vizita principalele atracţii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor şi expoziţia de picturi din epoca lui Napoleon. Părăsim palatul şi intrăm în uriaşul parc unde vom admira Fântâna lui Apollo şi Fântâna Latona. Cazare la hotel Ibis Porte de Clichy Centre 3* sau similar.

Ziua 5 –Miercuri, 03 aprilie | Paris – Iasi

Mic dejun. În ultima zi a excursiei noastre, impreună cu însoţitorul de grup vom vizita Basilica Sacre-Couer, vom face poze la Moulin Rouge şi vom avea timp liber pentru ultimele cumpărături. După-amiază transfer către aeroportul Beauvais pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Blueair cu destinația Iași. Decolare la ora 19:50, sosire la Iași la ora 23:50.

Adult în camera dublă                  399 €
   Adult în cameră single                  539 €

Servicii incluse:

– 4 nopți de cazare cu mic dejun la Ibis Porte de Clichy Centre 3* sau similar

– Bilet de avion Iaşi – Paris – Iaşi

– Bagaj de mână 55x40x20 cm, maxim 10 kg

– Taxele de aeroport

– Transfer privat aeroportul Beauvais – hotel şi retur

– Tur de oraş

– Ghid local vorbitor de Lb. Română

– Însoțitor de grup

Servicii neincluse:

– Intrările la obiectivele turistice

– Bagaj de cală

– Asigurare medicală

– Taxa de oraş

Condiții de plată:

– 100 euro la înscriere

– 299 euro până la 15.03.2019

Excursii opționale:

Croazieră pe Sena – 20 euro

Excursie la Versailles – 55 euro (minim 25 persoane)

Acte Necesare

Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți

Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

👉Mai multe detalii?
Suntem aici pentru tine!
Detalii si rezervări legate de oferte , telefon📞, email 📩 sau agentie🖱️
📩office@magnatour.ro
📞0744 687 779
📞0231/ 514 067
Magna Tour
CL Natională nr 99 (parter Complex Comercial Beta)
Vis a vis de Magazinul Romarta
BOTOSANI