Pentru că în trecut ai călătorit cu Noi și ai fost clientul nostru trebuie să știi că printre responsabilitățile noastre față de ține se află și modul în care avem grijă de datele tale personale. Până la dată de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie să știi despre datele tale personale și modul în care noi le prelucrăm?

După cum probabil știi deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în baza consimțământului tău, în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale (interesul nostru legitim) și în baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanță liniștită și pentru a ne îndeplini toate obligațiile față de ține, atunci când este necesar, comunicăm aceste date și către partenerii noștri (transportatori, hotelieri sau alți furnizori de servicii).
Cu ce scop prelucrăm aceste date?

Magna Tour prelucrează datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:
– pentru a ne asigura că ai o vacanță liniștită și a ne îndeplini obligațiile și drepturile care decurg din contractul cu ține, turistul nostru;
pentru a ne asigura că nu ratezi nicio promoție, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tău pentru comunicări de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutăți și concursuri;
– pentru determinarea și evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura că îți oferim serviciile ideale pentru ține;
– realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.
În afară de scopurile noastre care reies din obligațiile contractuale – interesele legitime și prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tău.

Contact și suport privind datele tale

Îți poți exercită drepturile prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor folosind o cerere scrisă, datată, semnată și transmisă către Noi prin:
E-mail: magnatour@yahoo.com
Poștă: Botoșani Calea Națională nr 99 Bl H 4 parter

Ne angajăm să aplicăm toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat asupra lor.