HOTEL APOLLO WELLNESS CLUB 4*🌸 O oază de relaxare în inima Transilvaniei

HOTEL APOLLO WELLNESS CLUB 4*🌸
CAMERE GARANTATE in perioada din 19 august – noiembrie
Hotel Apollo Wellness Club 4* o oază de relaxare în inima Transilvaniei – Sângeorgiu de Mureș
Te invităm să iei o pauză din ritmul trepidant al vieţii şi să îți regăsești echilibrul, optând pentru relaxare, well-being sau tratament balneofizioterapie, toate susţinute de calitățile apei sărate, a nămolului mineral, preparate naturale şi sănătoase şi nu în ultimul rând ospitalitatea şi atenţia la detalii, specifică Transilvaniei.
Tarif de la 170 RON / loc in DBL 3* noapte cu Mic dejun inclus
Tarif de la 205 RON / loc in DBL 4* noapte cu Mic dejun inclus
si Acces centrul Spa si strand (sezon)

Ofertă Relax 2019 (minim 3 nopti)
Tarif de la 648 RON loc in camera
DBL 3* / sejur 3 nopti
Cazare cu mic dejun bufet
Buget de masă de 50 lei/persoană/zi
Acces nelimitat la centrul SPA și ștrandul exterior (în sezon)

Pachete Tratament cu Bilet de Trimetere (minim 5 nopti)
Tarif de la 1455 RON loc in camera
DBL 3* / sejur 5 nopti
Cazare cu mic dejun bufet
Buget de masă de 50 lei/persoană/zi
Consultație medicală inițială
Tratament balneofizioterapie cu 3 proceduri/persoană/zi (luni- vineri)
Acces nelimitat la centrul SPA și ștrandul exterior (în sezon)
*locuri limitate
Plata se poate efectua și cu TICHETE DE VACANȚĂ !

StatiuneaBaile Sarate Sangeorgiu de Mures renumita pentru apele sarate sinamolul mineral, este cunoscuta inca din anul 1880, cand s-a folositpentru prima data un bazin amenajat pentru bai sarate, alimentat cuapa dintr-un izvor de suprafata.

Statiunea din Sangeorgiu de Mures este cautata de turisti ca bai sarate Mures.Este cea mai cunoscuta statiune cu Hotel 3 *** si 4 **** (cunoscut cafiind un deosebit hotel in Mures) bai sarate in judetul Mures,centrul spa in Mures, statiune balneara (dintre multele statiunibalneare din tara), strand (cel mai deosebit strand in Mures, sala deconferinta (una dintre cele mai mari Sali de conferinta in Mures).Mineralizareade exceptie, prin concentratie si prin continut (iod, calciu,magneziu, potasiu, azotati), confera acestor ape reale virtutiterapeutice. Apa are cel mai mare continut de iod din Transilvania,iar iodul este ionul longevitatii umane.

ApolloWellness Club ofera hotel *** si ****; centru spa (cu cele maivaloroase bai sarate din Transilvania, saune, jacuzzi si sala defitness, destinat curelor wellness si relaxare); centru de tratament(balneofizioterapie); strand ( bazin cu apa dulce si bazin cu apasarata destinat unor bai sarate cu o mare valoare terapeutica), salade conferinta (printre cele mai dotate Sali de conferinta din judetulMures); restaurant .

ApolloCentru Spa Mures -cu suprafata de 3000 mp, are in dotare o piscina cuapa dulce, un bazin cu apa sarata, saune, sala fitness, jacuzzi si ovarietate bogata de tratamente traditionale si exotice, dintre careamintim hammamul, masajul tibetan, masajul cu pietre fierbinti, caresunt un real antidot pentru stresul cotidian.AtractiaCentrului Spa este Hammamul -baia turceasca, fiind un unicat inregiune, acesta reprezinta o experienta de lux, amintit in istorieinca de pe vremea romanilor, ca cea mai buna cale de relaxare.

ApolloWellness Club ofera oaspetilor sai o gama variata de servicii derelaxare, intretinere si tratament:
-Strand cu piscina cu apa dulce si bazin cu apa sarata, cu o suprafatade 2400 mp;
-Baza de tratament balneofizioterapie, Apollo Balneo -care pune ladispozitie personal calificat si echipamente performante pentrutratarea unei game variate de afectiuni;
-Baza sportiva -Apollo Sport -cu terenuri de fotbal, tenis, baschet;
-Restaurantul Apollo, amenajat in stil clasic cu note moderne, oferapreparate culinare atat din bucataria traditionala romaneasca cat sidin bucataria internationala, servite intr-o ambianta placuta. Prinpreparatele din restaurantul Apollo se promoveaza sanatatea si deasemenea nu se fumeaza si nu se consuma bauturi alcoolice;
-Sala de conferinte, cu o capacitate de 200 locuri, ofera conditiioptime pentru desfasurarea diferitelor intalniri si activitatiprofesionale.

HotelApollo 4 **** : amenajat in stil clasic, de bun gust, cu culorirelxante pastel, cu tablouri pictate in ulei de artisti de renumenational, are in dotare 35 camere din care:1 apartament executive; 6 camere junior suite; 18 camere twin; 10camere cu pat matrimonial
HotelApollo **** isi propune sa devina cel mai cu stil si luxos hotel inMures, clasificat la 4****.
Serviciileincluse in tarifele de cazare transforma Hotel Apollo 4**** intr-unhotel leisure cu stil, fiind aproape cel mai cautat luxury hotel inMures Fiecarecamera este dotata cu aer conditionat, seif, minibar, uscator depar, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TVsatelit, internet WI-FI, telefon international. Pentru un confortsporit, pe langa dotarile de baza camerele Junior Suite sunt echipatecu jacuzzi, iar apartamentul Executive dispune de un living amenajatcu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cucabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi.Pentruasigurarea unui grad sporit de siguranta si securitate, structura dehotel cu 4 stele este dotata cu detectoare de fum si camere desupraveghere.Spatiilepublice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cudizabilitati.

Complexuldispune de parcare gratuita cu 300 de locuri.HotelApollo 3 *** isi propune sa devina cel mai cu stil si economic hotelin Mures, un hotel cu 3 stele.Serviciileincluse in tarifele de cazare transforma Hotel Apollo 3*** intr-unhotel leisure, fiind aproape cel mai cautat Budget-leisure hotel inMures.

HotelApollo 3***,recent clasificat, amenajat in stil modern, cu culori pastelate, arein dotare 30 de camere din care: 4 apartamente; 8 suite; 12 cameretwin; 6 camere cuc pat matrimonial. Fiecarecamera este dotata cu televizor cu programe TV satelit, minibar,telefon.Spatiilepublice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cudizabilitati. Complexuldispune de parcare gratuita cu 300 de locuri.

Centrulde agrement – StrandulApollo(outdoor), singurul strand din judetul Mures privat, acopera osuprafata de 24.000 mp si reprezinta o importanta atractie pentruregiune datorita serviciilor si posibilitatiilor de petrecere atimpului oferite in sezonul de vara: Piscine cu apa dulce cu osuprafata de 2200 mp ; Bazin cu apa sarata cu o suprafata de 750 mp ;Mini piscina pentru copii ; Locuri de joaca pentru copii ; Plaja cuchaise-longue-uri ; Terase ; Zone de relaxare ; Zone pentru nudisti ;Teren de volei ; Servicii manichiura si pedichiura.

Statiuneacu bai sarate din Mures, este cea mai cunoscuta statiune ca avand baisarate in Mures.Stranduldin Targu Mures nu ofera apa sarata si conditiile strandului dinSangeorgiu de Mures, asadar si acest strand este cel mai cautatstrand in Mures.

ComplexulApollo Wellness Club dispune de o baza sportivamoderna, care ii permite sa ofere servicii de calitate pentru echipede sportivi profesionisti sau amatori.

Terenurile noastre desport au fost construite tinand cont de cerintele si necesitatileechipelor care se vor antrena aici, folosind cele mai bune materialesi cei mai buni profesionisti in domeniu.
Baza sportiva exterioaradispune de: teren de fotbal cu iarba artificiala si nocturna, cudimensiunile de 65 x 45 m, terenuri de tenis de camp si debaschet.
Baza sportiva interioara dispune de o sala de fortadotata cu aparatura de ultima generatie, sala de gimnastica, piscinacu apa dulce si bazin cu apa sarata.Deasemenea, Centru SPA este la dispozitia sportivilor, pentru afacilita recuperarea si relaxarea dupa o zi de training intens.

Mareavaloare terapeutica a bailor de la Sangeorgiu de Mures consta atat inconditiile climatice cat mai ales in calitatiile deosebite ale apelorsale si ale namolului mineral existent aici.ApolloBalneo este statiunea balneara din judetul Mures cu cea mai mareconcentratie de minerale.
Statiunea balneara este printre acelestatiuni balneare care ofera pacientilor o gama larga de proceduriefectuate cu echipamente de inalta clasa.ApolloBalneofizioterapieofera oaspetilor sai posibilitatea efectuarii urmatoarelorproceduri,punandu-va la dispozitie personal calificat si dotariperformante.

 

Îți surâde oferta ?! Am păstrat un loc și pentru tine ! 🧳
Solicită oferta in agenție , messenger sau email și vei fi surprins cu cele mai mici tarife! 🏖️
👉Mai multe detalii?
Suntem aici pentru tine!
Detalii si rezervări legate de oferte , telefon📞, email 📩 sau agentie🖱️
📩office@magnatour.ro
📞0744 687 779
📞0231/ 514 067
Magna Tour
CL Natională nr 99 (parter Complex Comercial Beta)
Vis a vis de Magazinul Romarta
BOTOSANI