Antalya

Nu ai plecat inca in vacanta ?!
Profita de ofertele speciale din 12 aug spre Antalya cu plecare din Suceava!
HOTEL SUSESI LUXURY RESORT 5* BELEK charter avion DIN SUCEAVA pe 12 aug !!
tarif 1139 euro / pers ultra all inclusive
Pretul include:
• Cazare cu tipul de masa specificat
• Zbor direct orar de zi in Suceava
• Transfer grup aeroport / hotel / aeroport
• Asistenta turistica in limba romana
• Taxe Aeroport
asigurare storno si asigurare medicala
Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Clădirile terasate ale acestui complex de lux din Belek sunt înconjurate de piscine vaste, palmieri înalţi şi grădini pline de verdeaţă. Complexul oferă o plajă de nisip pe malul Mării Mediterane şi un spa de lux.
Centrul spa La Calisse oferă 2 piscine încălzite cu plafon de sticlă, 2 hamame de marmură şi tratamente de înfrumuseţare ultramoderne. Personalul de înaltă calificare de la Susesi oferă şedinţe de terapie cu pietre, tratamente ayurvedice şi masaje cu spumă.

Toate camere spațioase de la Susesi Luxury Resort sunt dotate cu televizoare cu ecran plat, iar unele suite au o piscină pe terasa privată, un balcon protejat de vânt și o cadă cu hidromasaj.

Susesi Luxury Resort pune la dispoziţia oaspeţilor o varietate de restaurante rafinate, astfel că puteţi lua masa în interior sau în aer liber. Restaurantul à la carte serveşte specialități italiene.

Printre facilităţile şi activităţile sportive și de recreere oferite se numără o sală de bowling, sesiuni yoga dimineața și cursuri de limba turcă. De asemenea, aveţi la dispoziţie un teren de golf și terenuri de tenis.