Nu ai plecat inca in vacanta ?!
Profita de ofertele speciale din 12 aug spre Antalya cu plecare din Suceava!
ADAM & EVE HOTEL 5* BELEK DIN SUCEAVA !! HAI IN ANTALYA !
Tarif 1077 euro/ pers Ultra All Inclusive
Pretul include:
• Cazare cu tipul de masa specificat
• Zbor direct orar de zi in Suceava
• Transfer grup aeroport / hotel / aeroport
• Asistenta turistica in limba romana
• Taxe Aeroport
asigurare storno si asigurare medicala
Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Având un decor luminos în stil futurist, Adam & Eve – Adult Only oferă camere şi vile în sistem self-catering pe țărmul Mării Mediterane. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților WiFi gratuit, un centru spa întins şi o piscină mare în aer liber.
Toate unitățile de cazare au pereţi cu oglinzi şi ferestre din podea până în tavan. Acestea beneficiază de mobilier alb modern şi de un balcon cu vedere la grădină sau la mare. Fiecare unitate include un TV cu ecran lat, montat pe perete, precum şi o baie cu cadă cu hidromasaj.

Proprietatea are 9 restaurante care servesc o gamă largă de preparate culinare, printre care mâncăruri din bucătăria japoneză şi specialităţi turceşti tradiţionale. Există chiar și un restaurant unde oaspeții pot încerca experiența unei mese pe întuneric.

Centrul spa Eden oferă un salon de masaj, un hamam tradiţional şi un solar. De asemenea, oaspeţii pot face mişcare la sala de sport bine echipată sau desfășura activităţi precum tenis, scufundări şi windsurfing.

Adam & Eve – Adult Only se află la 2 km de orașul plin de viață Belek. Amfiteatrul Aspendos, unde se organizează reprezentații şi spectacole live, este situat la 30 de minute cu maşina. Hotelul pune la dispoziția oaspeților o parcare privată gratuită.