home | despre noi | bilete autocar | bilete avion | turism intern | turism extern | contact


  
ISRAEL- Pelerinaj în ŢARA SFÂNTĂ de la 279€

5 zile:  Tel Aviv, Haifa, Canna Galileii, Nazaret, Capernaum, Tabgha, Mt. Fericirilor, Croazieră pe Lacul Galileii, Râul Iordan, Ierihon, Marea Moartă, Masada, Hozeva, Ierusalim, Ein Karrem, Bethleem, Jaffa 

DATE de PLECARE 2014

21.03, 04.04, 11.04, 09.05, 23.05, 30.05

05.09, 19.09, 03.10, 17.10, 07.11

 

Supl. SINGLE

COPII

6- 12 ani

Loc în cam. Dublă

279 €


115 €

Reducere 30 €

PREŢUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ  (se achită la înscriere) :

- bilet de avion Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti;

- 4 cazări cu mic dejun + 4 cine în hoteluri de 3*;

- transport cu autocar clasificat conform normelor locale, cu aer condiţionat, la dispoziţie pentru efectuarea programului;

- ghid local vorbitor de limba română şi preot

- taxe de aeroport şi securitate + taxa de rezervare 155 €/pers;

- tips & porter 35 €/pers. (se achită la înscriere);

- asigurare medicală;

- taxe de intrare la obiectivele turistice şi ghizii locali 45 €/pers. (se achita la înscriere).

Ziua 1.  TEL AVIV- HAIFA- CANA GALILEII- NAZARET

Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 04.00 pt. zbor Bucureşti - Tel Aviv cu compania Tarom. După aterizare, deplasare spre Nazaret. În drum se vizitează Haifa - Biserica Stella Maris (peştera Sf. Prooroc Ilie) şi Grădinile Suspendate Bahai. Se continuă traseul spre Cana Galileei, unde se vizitează Biserica Minunii construită pe ruinele unei bazilici din sec. VI. Încheiem ziua în Nazaret, vizitând atât Biserica Ortodoxă „Sfântul Gavril”, unde admirăm şi Fântâna Fecioarei Maria, cât şi Biserica Catolică „Buna Vestire”, care adăposteşte în subsol o parte a casei lui Iosif (Peştera Familiei Sfinte). Seara cină şi cazare în Nazaret / Tiberias.

Ziua 2.  CAPERNAUM- TABGHA- MUNTELE FERICIRILOR- IORDAN - BETHLEEM

Mic dejun. Deplasare spre Capernaum, oraşul unde a locuit Iisus după ce a plecat din Nazaret. Aici se vizitează ruinele sinagogii din calcar alb, locul în care Iisus a predicat, ruinele casei soacrei Sf. Petru şi Biserica Ortodoxă greacă „Sfântul Gheorghe”. Continuăm cu Tabgha, unde admirăm o biserică construită în stil bizantin, apoi facem o oprire pe Muntele Fericirilor. Pe platoul muntelui, având o înălţime de 560 metri, se află capela de formă octogonală a Bisericii Fericirilor. Din Tiberias, croaziera pe Lacul Galileii. Urmează Râul Iordan / Yardenit, locul unde Iordanul părăseşte Marea Galileii şi este amenajat pentru a da posibilitatea pelerinilor să intre în apele sfinte. Ne îndreptăm spre Bethleem pentru cazare şi cină.

Ziua 3. IERIHON- MASADA- QUMRAN- MAREA MOARTĂ- HOZEVA- BETHLEEM

Mic dejun. Plecare spre Ierihon, oraşul cu cea mai veche istorie din lume, unde vizităm Aşezământul Românesc şi Dudul lui Zacheu. Deplasare la Masada, unde opţional se urcă contra cost (15 euro telecabina + bilet de intrare), la ruinele cetăţii unde a avut loc cea mai eroică rezistenţă a iudeilor în războiul împotriva romanilor. Sosim în Qumran (oprire la magazinul de cosmetice)- Marea Moartă, situată la aproape 400 de metri sub nivelul oceanului planetar. Vizită la mănăstirea Sf. Gherasim, apoi dacă condiţiile permit - vizită la Hozeva, locul unde a trăit în ultima parte a vieţii sale, Sfântul Ioan Iacob Românul. Seara, sosire pentru cazare şi cină în Bethleem.               

Ziua 4.  IERUSALIM: Muntele Măslinilor - Via Dolorosa - Muntele Sion

Mic dejun. Explorarea Ierusalimului începe cu Muntele Măslinilor, Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru, Biserica Dominus Flevit şi Grădina Ghetsimani, locul unde obişnuia Iisus să se retragă şi să se roage. Urmează apoi Biserica Tuturor Naţiunilor construită prin contribuţia a 12 state şi Biserica Mormântului Maicii Domnului unde găsim Capela Sf. Ioachim şi Ana. Traversând pârâul Chedron intrăm în cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa spre Golgota şi Sf. Mormânt. Încheiem vizita cu: Zidul Plângerii, Muntele Sion, vizită la  Foişorul "Cina cea de Taină”, Biserica Adormirii Maicii Domnului şi Mormântul lui David. Cină şi cazare  Bethleem.

Ziua 5. EIN KAREM - BETHLEEM- TEL AVIV

Deplasare la Ein Karem, loc al întâlnirii Fecioarei Maria cu Elisabeta. Aici se vizitează Biserica "Sf. Ioan Botezătorul” ridicată pe locul naşterii "celui mai mare om născut din femeie”. După-amiază deplasare la Bethleem pentru vizitarea Bisericii Naşterii Domnului care este construită peste peştera folosită ca staul. Biserica originală a fost construită în timpul Împăratului Constantin, prin grija mamei sale, Împărăteasa Elena, în anul 333 d.Hr. Seara tur de oraş cu autocarul în Tel Aviv şi vizită în oraşul vechi Jaffa, unde admirăm biserica ce adăposteşte moaştele Sf. Gheorghe din Lod. Transfer la aeroport pt. zborul spre ţară.

Bucureşti–OTOPENI cursa TAROM  decolare ora 06.00                    Aterizare TEL AVIV 08.35  

 

TEL AVIV cursa TAROM                              decolare ora 00.45                    Aterizare OTOPENI  03.30                                                                                   
   

Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

 

NOTĂ: Preturile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi  dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţa de preţul din ziua achitării pachetului turistic. Ordinea vizitării din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica.

Programul poate suferi modificări în funcţie de evenimentele religioase şi cele socio-politice existente pe teritoriul Israelului. Pe perioada excursiei hotelurile şi localitatea în care sunt se pot modifica păstrându-se aceeaşi categorie de confort. Ghidul israelian este răspunzător de buna desfăşurare a programului pe toată perioada excursiei. Orice abatere de la program se face pe propria răspundere. Copiii beneficiază de reducere doar pentru cazare în cameră cu 2 adulţi. Nu se acordă reduceri pentru cel de-al 3-lea adult în cameră. Compania aeriană poate modifica orarul de zbor şi taxele de aeroport, cu respectarea termenelor de notificare.         

TURIŞTII AU NEVOIE DE PAŞAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTRĂRII ÎN ISRAEL                                                                                                                                                                                                               Grup minim 35 pers.

 

OBSERVAŢII: În funcţie de situaţiile speciale ce nu depind de agenţie, se poate modifica ordinea vizitării unor obiective sau înlocui parţial, în funcţie de măsurile de securitate care se aplică în Israel. Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel. Autorităţile israeliene îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere. Agenţia organizatoare nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangente pe care o are cu statul Israel.... spre pagina principala