Ofertehome | despre noi | bilete autocar | bilete avion | turism intern | turism extern | contact

  


  

VACANȚĂ  DE VIS   DUBAI   pt   2013 -2014

De ce Dubai?...


Dubai este unul dintre cele sapte emirate ale Emiratelor Arabe Unite, localizat in Peninsula Araba,
 in sudul Golfului Persic. 
Dubaiul a atras atentia lumii intregi prin proiectele de constructie pline de inovatie puse in
practica  , prin evenimentele organizate in emirat cat si prin    nelimitatele     posibilitati  oferite de
magazinele, mall-urile si centrele comerciale de aici.

Dubai detine o colectie bogata de structuri arhitecturale avangardiste, dintre care: Burj Al Arab –
 este cea mai inalta constructie individuala din lume cu destinatia de hotel;
Insulele palmier – trei insule artificiale cu forma de palmier ce gazduiesc mai multe centre
rezidentiale si de agrement; Lumea – un arhipelag artificial format din 300 de insule,
avand forma si dispunerea aproximativa a continentelor pe glob;    Burj Khalifa(Burj Dubai) -
cea mai inalta structura constuita vreodata (828m).

Principala atractie turistica a Dubaiului o     constituie shopping-ul insa destinatia mai ofera si
numeroase posibilitati de destindere in parcurile de     distractii sau in gradinile publice.


Plecari in fiecare zi de sambata in perioada 21.09.2013 - 03.05.2014
Dubaiului ii plac cumparaturile!

Orasul stapaneste perfect arta de a construi si promova cele mai impresionante Mall-uri (Dubai Mall, Mall of the Emirates), unde, pe langa cumparaturi, iti poti petrece timpul cu familia si prietenii, intr-o atmosfera foarte placuta.  

Langa Dubai Mall poti asista si la spectacolul de apa, lumina si culoare al Fanatanilor Magice, care au fost proiectate de catre cei care au gandit si celebrele fantani din Las Vegas.

O zi perfecta in Dubai ar putea sa includa o plimbare cu balonul in zori, urmata de vizita la Burj Kalifa, o incursiune in bazarele traditionale de aur si mirodenii, iar seara putem servi cina pe Dubai Creek, intr-o plimbare cu ambarcatiunea traditionala numita Dhow.
Orasul este renumit in intreaga lume si pentru hotelul Burj al Arab, care, desi nu este cotat oficial de 7 stele, atrage totusi atentia si imbogateste imaginatia turistilor de pretutindeni.Orasul este renumit in intreaga lume si pentru hotelul Burj al Arab, care, desi nu este cotat oficial de 7 stele, atrage totusi atentia si imbogateste imaginatia turistilor de pretutindeni

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion, zbor direct Bucuresti – Dubai si retur, compania TAROM 
 • 7 nopti cazare cu mic dejun
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asistenta turistica locala

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport: 130 EURO/ pers (obligatorii)
 • taxa de viza si procesare viza pentru cetatenii romani: 80 EURO/ pers (obligatorie)
 • asigurarea medicala
 • asigurarea storno (optionala): 2% din contravaloarea pachetului, se incheie odata cu semnarea contractului.
 • excursiile optionale


Hotel Ibis Al Barsha - 3*


OFERTA SPECIALA de la534€ / persoana / sejur cu mic dejun


Nota: Taxele de aeroport si taxele de viza nu sunt incluse!

Descriere

Hotelul Ibis Al Barsha pune la dispozitia oaspetilor camere spatioase, izolate fonic si cu un design placut ce vine sa completeze starea de relaxare pe tot parcursul concediului. Localizarea sa pe bulevardul Sheikh Zayed cu siguranta va va incanta si mai mult daca veti alege sa va cazati la Ibis Al Barsha

Localizare

Hotelul Ibis Al Barsha este situat in zona Al Barsha, la 25 km de aeroportul Dubai.

Dotari camere

Camerele sunt echipate cu: aer conditionat, wi fi contra cost, TV satelit, baie cu dus, uscator de par. Capacitate maxima camere: 2 adulti + 1 copil sub 12 ani. Pentru copil nu se asigura pat suplimentar.

Facilitati hotel

Hotelul Ibis Al Barsha dispune de un restaurant, cafeanea, 2 baruri, sala fitness.

Tip masa

Mic dejun

Alte informatii

Pagina web: http://www.ibishotel.com/gb/hotel-6540-ibis-al-barsha/index.shtmlRecomandam incheierea asigurarii medicale pentru o durata de 9 zile

Documente necesare obtinerii vizei:

 • pasaport simplu electronic (emis pentru 5 ani) sau de tip turistic vechi (emis pentru 10 ani) valabil cel putin 6 luni de la data plecarii din tara, copii clare color sau varianta electronica (scan color) dupa prima fila din pasaport, din care sa reiasa numele complet, numarul si seria de pasaport, data emiterii si expirarii pasaportului, data de nastere si nationalitatea,
 • 1 fotografie color, tip pasaport, dimensiuni 4,3x5,5 cm in format electronic max 40kb, JPG.

Atentie!! autoritatile din Dubai refuza emiterea vizelor pentru turistii care detin pasapoarte temporare.                

Taxa de viza este nerambursabila. In situatia in care autoritatile locale decid sa nu acorde viza aplicantului, agentia nu este responsabila. Taxa de viza se achita indiferent daca viza se aproba sau nu.                                             

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Documente necesare calatoriei: pasaport simplu electronic sau turistic de tip vechi valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara si copie a vizei de intrare in Dubai.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-l insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.
                                       
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 10% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face intre data inscrierii pana la 30 zile calendaristice înainte de data plecării;
 • 30% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-16 zile calendaristice înainte de data plecării;
 • 75% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 15-7 zile calendaristice înainte de data plecării;
 • 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 6 zile înaintea plecarii.

Rezervarile confirmate cu Early booking nu pot fi modificate sau anulate decat cu penalizare 100% din valoarea pachetului.
                                  
CONDITII DE PLATA:

 • 50% din preţul pachetului de servicii la inscriere
 • 50% din preţul pachetului de servicii cu 20 de zile inainte de data plecarii

OBSERVATII:
-  Pentru infanti (0 – 1,99 ani) se achita pretul mentionat in tabel si pretul pentru patut de infant la hotel (daca este cazul).
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Dubai.   Aceste standarde sunt specifice pentru Dubai si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
- Cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza la ora 11:00.                                     
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.                                            
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul. "           - Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
- Ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 1 ora pana la data de 28.10.2012. Dupa aceasta data, ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 2 ore. Diferenta de fus orar revine la o singura ora dupa trecerea la ora de vara in 2013 in Romania.
- Conditii de acordare ale reducerilor early booking:
- Inscriere si plata integrala pana la data mentionata
- Reducerea de Early booking se acorda din pretul de catalog, fara taxe de aeroport si fara suplimente.
- Rezervarile confirmate cu Early booking nu pot fi modificate sau anulate decat cu penalizare 100% din valoarea pachetului.
- reducerea de early booking nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau oferte speciale"                                            
- Oferta este valabila pentru un grup minim de 10 pasageri pe fiecare plecare                                             
- Preturile pachetelor sunt exprimate in EURO/persoana si sunt calculate pe baza paritatii euro/dolar din luna iunie 2013 – in situatia in care paritatea se schimb in favoarea dolarului, preturile vor fi majorate corespunzator.                                           


... spre pagina principală